Εταιρία

Aten Ιστορία

Μπαίνοντας στην όγδοη δεκαετία της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας μας συνοδεύει η πείρα 70 και πλέον χρονών αποδεδειγμένης εξειδίκευσης στην παραγωγή παγωτού άριστης ποιότητας και καταξίωσης στην γεύση.

Η επιχειρηματική μας δραστηριότητα ξεκίνησε το 1937 σε ένα μικρό κατάστημα στο κέντρο των Γιαννιτσών, από τους γονείς των γονιών μας.

Σήμερα η επιχείρηση έχει περάσει στην 3 η γενιά της οικογένειας Παπαναρέτου, η οποία κράτησε την οικογενειακή επιχειρηματική της μορφή και αντίληψη. Παράλληλα όμως συνεχίζει να ενημερώνεται και να εξελίσσεται υιοθετώντας τις πλέον σύγχρονες μορφές και συστήματα παραγωγής παγωτού και κάνοντας επενδύσεις σε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Πάντα όμως βασίζεται στην δική της πατροπαράδοτη συνταγή παγωτού, η οποία την ξεχώρισε και την καθιέρωσε στην αγορά.

Στη μέχρι σήμερα διαδρομή μας κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα πραγματικού παγωτού σε επαγγελματικές, οικογενειακές και ατομικές συσκευασίες καθώς και τούρτες παγωτού και παγωτίνια.

Η προσέγγισή μας

Πιστεύουμε ότι η παραγωγή παγωτού είναι τέχνη.

Η προσέγγιση της ΠΑΠΑΝΑΡΕΤΟΣ πηγάζει από τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της, στοιχεία άρρηκτα συνυφασμένα με την αποδεδειγμένη πείρα της εταιρίας και την κατοχή συνταγών παραγωγής παγωτού που την διαφοροποιούν και την διακρίνουν.

Η φιλοσοφία μας

Στην ΠΑΠΑΝΑΡΕΤΟΣ τοποθετούμε στην κορυφή της εταιρικής μας φιλοσοφίας το όφελος και την ικανοποίηση του πελάτη μας. Η φιλοσοφία μας μας κατευθύνει να τηρούμε υψηλά πρότυπα σε όλη τη διαδικασία παραγωγής παγωτου.

Aten Ice Cream Image

Ποιότητα

Η ποιότητα είναι τρόπος ζωής στην ΠΑΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΑΕ.Η φήμη μας ως εταιρίας σταθερά προσανατολισμένης στην ποιότητα είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο μας.Η εταιρία το 1983 μεταφέρθηκε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 14 στρεμμάτων, στην περιοχή των Γιαννιτσών Πέλλας. Εγκαταστάθηκαν οι πρώτες γραμμες παραγωγής παγωτών και γλυκών.Το 2005 η εταιρία προχώρησε σε ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της, έτσι ώστε να εναρμονίζονται με τις σύγχρονες απαιτήσεις των συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας. Την ίδια χρονιά πραγματοποιήθηκε και η εγκατάσταση της πρώτης γραμμής παραγωγής για το Παγωτίνι, καθώς και ένας σύγχρονος θάλαμος βαθιάς κατάψυξης.

Με σκοπό την καθημερινή εφαρμογή της φιλοσοφίας μας διαθέτουμε το σωστό συνδυασμό ανθρώπινου δυναμικού, πείρας, επαγγελματισμού, τεχνολογικού εξοπλισμού και συνταγών και μέσα από όλα αυτά έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε σύστημα HACCP, με ημερομηνία πρώτης πιστοποίησης το 2006, σε όλες τις γραμμές παραγωγής μας, ώστε να παράγουμε υγιεινά παγωτά, τα οποία αποσπούν άριστες κριτικές και προσφέρουν συστάσεις συνεργασίας.

Το 2014 ανακαινίσθηκε εξολοκλήρου το τμήμα παστερίωσης και ωρίμανσης Παγωτού. Εγκαταστάθηκε κλειστό σύστημα παστερίωσης με απευθείας ενημέρωση και καταγραφή των συνθηκών παραγωγής, καθώς και σύστημα CIP, που εξυπηρετεί τα τμήματα παστερίωσης, ωρίμανσης και παραγωγής.

Το 2019 έγινε η Τρίτη μεγάλη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων με την εγκατάσταση δύο νέων θαλάμων βαθιάς κατάψυξης, μίας δεύτερης σύγχρονης γραμμής παραγωγής για το Παγωτίνι, καθώς και ενός δεύτερου συστήματος CIP για την κάλυψη των αναγκών της παραγωγής.

Διαθεσιμότητα, χρόνος παράδοσης και συνεργασίες

Η διαθεσιμότητα και χρόνος παράδοσης είναι δύο πολύ σημαντικές παράμετροι στον κλάδο της παραγωγής παγωτών, οι οποίες ουσιαστικά εδραιώνουν σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Στην ΠΑΠΑΝΑΡΕΤΟΣ υιοθετούμε μια νέα προσέγγιση σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής παγωτού προσθέτοντας αξία σε κάθε της στάδιο, ώστε να διασφαλίζουμε ποιοτικά και γευστικά άριστο αποτέλεσμα εντός των χρόνων παράδοσης και των τιμών για τα οποία δεσμευτήκαμε.


Όλα τα παραπάνω λειτουργούν σαν εγγύηση για κάθε συνεργάτη μας , η οποία διασφαλίζει αμοιβαίο όφελος και αμφίδρομη κερδοφορία σε κάθε συνεργασία.

Αποστολή

Με σημείο αναφοράς και οδηγό την επαγγελματική μας φήμη, η δουλειά μας είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε πραγματικό παγωτό σε επαγγελματικές, οικογενειακές και ατομικές συσκευασίες , καθώς και τούρτες παγωτού και παγωτίνια.

Η παραγωγή άριστης ποιότητας παγωτού βασισμένη σε πατροπαράδοτες συνταγές είναι ένας τομέας στον οποίο κατέχουμε άριστη γνώση και στον οποίο επιθυμούμε να παραμείνουμε και να συνεχίσουμε την δραστηριοποίηση μας, εμείς αλλά και οι επόμενες γενιές της οικογένειας μας.

ΑΤΕΝ ΑΕ Logo
Facebook Instagram YouTube TikTok
Μετάβαση στο περιεχόμενο